Team Kakelbont

ef22f392-54a2-4619-bdc2-aab49fdb725f.JPG

Hallo,


Wij zijn Robert en Sigrid Nugteren. Sinds maart 2021 zijn wij de trotse eigenaar van deze vakantiewoning Villa Kakelbont. De naam houden we in ere want kleurrijk gaat onze woning zeker zijn en worden. Daarover straks meer……


Wij wonen zelf in het mooie Friesland (voor onze duitse gasten dat ligt bovenin Nederland) met onze zonen Jens en Brent. In het dagelijkse leven, naast ons eigen werk, vinden wij het heerlijk om te wandelen in de natuur. De Corona tijd heeft ervoor gezorgd dat we vele mooie plekjes in onze provincie hebben ontdekt. We houden ook van reizen en nieuwe plekken te ontdekken. 


Komende maanden gaan we Villa Kakelbont helemaal naar onze eigen smaak inrichten. Dat betekent dat we de komende maanden het interieur gaan restylen. Hier en daar worden muren opnieuw in de verf gezet en zullen meubelstukken vervangen worden. We laten jullie graag meegenieten door ons te volgen op facebook of instagram. 


Natuurlijk gaan we ook zelf genieten van onze woning en de omgeving en de leukste en gaafste ervaringen met jullie delen. Eén van de vele leuke plekken op 15 minuutjes rijden is dit hippe restaurant en terras aan een zwemmeertje: Else am See.

Wij hopen dat jullie net als ons veel plezier mogen beleven in Villa Kakelbont! 


Oant Sjen!

Tot ziens!

Auf Wiedersehen

Robert en Sigrid