top of page

Team Kakelbont

Hallo,
 
Sinds maart 2021 verhuren wij Villa Kakelbont. 

 
Villa Kakelbont gaan we helemaal naar onze eigen smaak inrichten. Dat betekent dat we het interieur gaan restylen. We hebben al wat meubels vervangen en toegevoegd. Komende winter wordt alles opnieuw in de verf gezet en gaan we de gang pimpen. We laten jullie graag meegenieten door ons te volgen op facebook of instagram. 
 
Natuurlijk gaan we ook zelf genieten van onze woning en de omgeving en de leukste en gaafste ervaringen met jullie delen. Eén van de vele leuke plekken op 15 minuutjes rijden is het hippe restaurant en terras aan een zwemmeertje: Else am See. Maar ook lekker wandelen op de Gildehauser Vennen behoort tot een van onze favorieten. Tips van gasten zijn natuurlijk altijd welkom.

Wij hopen dat jullie net als ons veel plezier mogen beleven in Villa Kakelbont! 
 
Oant Sjen!
Tot ziens!
Auf Wiedersehen

Robert en Sigrid

4CF5EE66-5947-4E84-9964-62A6CB0E2A3E.PNG

Familie Balstra (Micazu)

Prachtige vakantiewoning gesitueerd op het Ferienpark Bad Bentheim. Ideaal voor uitvalsbasis voor uitstapjes naar Munster, Nordhorn (dierentuin), Ootmarsum. Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

4CF5EE66-5947-4E84-9964-62A6CB0E2A3E.PNG

Johanna (air bnb)

Eine sch​önes und gemutlich eingerichtetes Häuschen, in den es an nachts fehlt. Een schöner GroBer Tisch drin und drauBen, so kann man wirklich mit vielen Leuten gemütlich essen. Auch gibt es genügend Geschirr, was nicht immer der Fall ist in Ferienhäusern. Unser Highlight war die Sauna, das der Kinder der Gasten und das fuBläufig erriechbare Familienbad, sowie der GroBe spielplatz auf dem Gelände. Langweilig wird es hier niet, auch nicht bei Regen.

4CF5EE66-5947-4E84-9964-62A6CB0E2A3E.PNG

Carolin (air bnb)

Wir hatten een super entspannten Wochenende und haben den Aufenhalt sehr genossen. Die Anlage ist wirklich sehr schön und das Haus entsprach genau unseren Vorstellungen

4CF5EE66-5947-4E84-9964-62A6CB0E2A3E.PNG

Kirsten

Wij komen al jaren op het vakantiepark in Bad Bentheim, villa Kakelbont is echt onze favoriet! Vanwege de ligging, de fijne tuin, de bank die echt lekker zit en de persoonlijke details. Ook aan de kinderen is gedacht; van een speelhuisje in de tuin, speelgoed, bolderkar en heuse kinderslaapkamer. Het gebruik van de faciliteiten (oa kidsclub en binnenspeeltuin) op het park is inclusief. Een top uitstapje met kinderen is het freizeitspark in Ibbenburen met rodelbaan en sprookjesbos. 

4CF5EE66-5947-4E84-9964-62A6CB0E2A3E.PNG

Fam. Kampen

Prachtige plek!

Eind juli 2021 hebben we een prachtige week gehad in Villa Kakelbont van Sigrid. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien en erg schoon. De bedden slapen goed, de bank zit lekker en er is opvallend veel meubilair voor iedereen. Ook buiten het huisje is alles voor elkaar, een mooie barbecue, speeltoestellen voor de kinderen en een hekje rondom waardoor de allerkleinsten ook veilig hun gang kunnen gaan. 

Het vakantiepark zelf is erg gastvrij en alles is er te krijgen. Wat er niet is valt de halen in Bad Bentheim waar je ook zo bent. Voor de kleintjes is het dierenpark in Nordhorn een aanrader, een schoon mooi park met veel ruimte voor de dieren en niet duur.

 

Wij kunnen Villa Kakelbont iedereen van harte aanraden en komen vast nog eens terug.

bottom of page